De elegante oplossing bij haarverlies

De headcover

Met de headcover zie je er altijd goed uit op een hele eenvoudige manier. Je hoeft niet te knopen of te strikken en het blijft heel goed en mooi op je hoofd zitten. Je draagt er altijd twee. De eerste bedekt je hoofd helemaal als een muts en de tweede doe je er als een hoofdband overheen. Hierdoor wordt alles goed bedekt, krijg je volume en blijft het uitstekend zitten.

De unieke headcover is van zachte katoen wat veel fijner draagt dan een chemo muts of hoofdbedekking van synthetisch materiaal wat broeierig is en transpiratie bevordert. De headcover zit heel comfortabel of het nu warm of koud weer is. De headcover is NAADLOOS wat het draagcomfort enorm verhoogd en wordt speciaal voor ons in Nederland geproduceerd.

Hoe werkt het?

1. Zet de eerste headcover op je hoofd.
2. Stop de headcover in bij je nek. De basis-headcover zit nu goed.
3. Zet nu de tweede headcover als een hoofdband over het hoofd.

Vergoeding door uw zorgverzekering

De basisverzekering biedt momenteel een bijdrage voor pruiken van ruim €400. Er zijn echter steeds meer patiënten die geen pruik willen dragen en zodoende bijvoorbeeld voor onze headcover kiezen. Een headcover wordt momenteel helaas niet vergoed door de basisverzekering. Indien u over een uitgebreide ziektekostenverzekering beschikt, is er een mogelijkheid dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van €75. Dit is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij bij wie u verzekerd bent. Wij raden u dan ook aan om hierover contact met hen op te nemen.